Prati nas

Hot!

Devojka Tonija Cetinskog kaže da on nije nasilnik

Toni Cetinski izričito je protiv nasilja nad ženama

Devojka Tonija Cetinskog izjavila je da njen dečko nikada nije podigao ruku na nju, kako su pisali pojedini mediji u Srbiji.

Srpski mediji objavili su da je hrvatski pevač ošamario svoju devojku Dubravku Dujak tokom večernjeg izlaska sa društvom u Beogradu, navodi izvor. Tim povodom Dubravka se oglasila is tala u odbranu svog dečka Tonija: ”Ovim putem odbacujem ove kao i sve eventualne teške i neumesne optužbe o nasilnosti Tonija Cetinskog te odgovorno tvrdim kako nije došlo do ikakvog fizičkog obračuna izmedju Tonija i mene lično. Toni nikada nije niti bi naudio ikome, posebno ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem”– navodi se u saopštenju devojke popularnog pevača.

Toni Cetinski je nedavno boravio u Beogradu, kada je nastupio na Radijskom festivalu, a trenutno se nalazi u jednom zagrebačkom studiju gde snima svoj novi album.

D. J. / Tracara.com

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Starship

    30. 09. 2013. at 18:55

    NIJE NASILNIK AL JESTE METAR I ZILET

  2. K R A LJ I C A

    30. 09. 2013. at 20:12

    AKO JE ISTINA DA NIJE SUPER, A AKO JU JE UDARIO ONDA JE BUDALA PA GA BRANI! DA JE NEZNAM KO I STA JE AKO UDARA NEMOJ KRITI! FUCK ALL THOSE ASSHOES!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top