Prati nas

Vesti

Didi J i dalje tvrdi da pravi karijeru “u Ameriki”, niko za nju čuo nije

Dijana Janković, odnosno Didi J, gostovala je na Prvoj televiziji i otkrila svoje poslovne, ali i privatne planove.

Dijana je najpre rekla da je “u Ameriki” bilo veoma teško kada je tek došla, jer je bila anonimna, ali sada se snalazi i gradi karijeru.

“Družim se sa modelima, zvezdama, na crvenom tepihu, to su fenomenalne žurke. U Americi ne može da se kupi muzika, morate da budete drugačiji od drugih. Svi me podržavaju”, rekla je ona.

Otkrila je da Njujork smatra svojom “drugom kućom” i da joj generalno život u Americi prija. Spot za novu pesmu je snimala baš u Njujorku, a u pisanju je učestvovala i ona.

“Moram da se pohvalim da sam i ja učestvovala u pisanju ove pesme, a `songwriter`, ovaj, tekstopisac, sarađuje i sa velikim muzičkim imenima.” zbunila se Didi.

Dijana se osvrnula i na Twitter nalog koji je parodija na njen život, a na kojem je nedavno osvanuo tvit koji je postao viralan. Osoba koja vodi taj nalog, u Didino ime je napisala kako pevačica želi ski-džetom da pokupi ugrožene životinje i skloni ih od požara u Australiji.

Ovo nije prvi put da se neko šali na Dijanin račun otvarajući lažne naloge u njeno ime, ali je pevačica i ovoga puta rekla da će zbog toga podneti tužbu.

3 komentara

3 Comments

 1. noname

  24. 01. 2020. at 13:58

  u Ameriki?

 2. DaisyDuvall

  24. 01. 2020. at 15:56

  svaki put se valjam od smeha kada je vidim i cujem. sa druge strane mi je nekako zao. sama sebi daje intervjue, sama o sebi postavlja vesti. i kako uvek prica… sve kao neke interlektualne reci, ali sve zvuci nesto vestacki i smesno. a izraz lica… sva je smesna jadna. hvala bogu pa znojavi dedica pun ko brod da moze da joj plati te budalestinje

 3. Veky

  24. 01. 2020. at 18:15

  Bože sačuvaj ona kao da nije normalna.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top