Search
Close this search box.

Dijana Đoković krije svoje „pravo“ ime!?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Porodica Novaka Đokovića, našeg najboljeg sportiste i najboljeg tenisera svih vremena, godinama privlači pažnju, skoro kao i slavni Nole.

Otac Srđan i majka Dijana oduvek su bili ti koji su Novaku pružali najveću podršku, a on nikada nije skrivao da su oni najzaslužniji za njegov uspeh.

Skoro u svakom intervjuu koristio je priliku da pomene svoje roditelje, da kaže koliku su žrtvu podneli kako bi on danas bio to što jeste.

Iako se u početku držala po strani, Noletova majka Dijana u poslednje vreme rado daje izjave za medije, i tada uglavnom govori o svom slavnom sinu.

Međutim, prošle godine, Dijana i Srđan gostovali su u emisiji „Balkanskom ulicom“ i tom prilikom novinarki Vesni Dedić otkrili i neke pojedinosti iz svog života, koje nisu vezane za Novaka.

Ono što je tada i gledaoce, a i samu novinarku iznenadilo je saznanje da Dijana Đoković ima još jedno ime.

Naime, Đokovići su otkrili da se Novakova mama pre skoro tridesetak godina krstila u crkvi, te da je tada dobila još jedno ime, kršteno. A, njega joj je dao niko drugi nego suprug Srđan. On je za svoju lepšu polovinu izabrao jedno od najlepših srpskih imena, Milica.

Međutim, Dijana kaže da je to ime lepo, ali da ne želi da je bilo ko tako zove.

POSLEDNJE VESTI