Search
Close this search box.

Diler Demi Lovato: Bili smo u vezi, znala je rizike nelegalnih droga

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Brandon Johnson, diler koji je doneo drogu Demi Lovato, kojom se predozirala pre par nedelja, tvrdi da je pevačica dobro znala kakve su joj šanse i koliko je rizično koristiti te pilule.

Diler je u svojoj izjavio otkrio da je pilule nabavio iz Meksika. U pitanju su tablete koje u sebi sadrže fentanil, drogu koja je odgovorna za više od polovine smrti koje su nastale usled predoziranja.

Brandon upo**o tvrdi da je Demi znala kakve su njene šanse i koj je rizik jer koristi nefarmacetske pilule. On je otkrio i da njen dom napustio oko 7-8 sati ujutru i da je njeno stanje tada bilo stabilno. Pevačicu je pronašla asistentkinja oko 10 sati u kritičnom stanju, nakon čega je odmah pozvala hitnu pomoć.

Inače, Brandon tvrdi da su on i Demi bili u seksualnoj vezi, međutim, njena porodica oštro demantuje te navode.

Demi Lovato primljena je u bolnicu 24. jula, nakon što se predozirala heroinom, javljaju večeras američki mediji. Portal TMZ javio je tada da je 25-godišnja pevačica prebačena u bolnicu iz svog doma u Holivudu i da je na terapiji.

“Demi je u svesnom stanju, budna i okružena porodicom, koja se zahvaljuje svima na neverovatnoj količini podrške, molitve i ljubavi. Deo objavljenih informacija je netačan, zbog čega vas molimo za privatnost i da ne spekulišete oko njenog zdravlja. Njen oporavak je u ovom trenutku najbitniji,” navodi se u saopštenju.

Nekoliko sati nakon što je Demi primljena u Cedar-Cinai klinički centar u Los Anđelesu, tamo su viđene njena mama Dianna de la Garza i polusestra Madison de la Garza.

Podsetimo, Demi se u mladosti borila sa bolestima zavisnosti, a u martu je proslavila 6 godina otkako je “čista.”

POSLEDNJE VESTI