Prati nas

Bizarno

Drake platio odštetu zbog seksualnog uznemiravanja

Uprkos tome što tvrdi da nije kriv, Drake je platio 350.000 dolara devojci, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u 2017. godini.

Ovo se dogodilo dok je on bio na turneji u Velikoj Britaniji, a u novembru prošle godine hip-hop zvezda tužila se s Laquanom Morris. On je podneo tužbu protiv Morris zbog građanskog iznuđivanja, prevare, emocionalne uznemirenosti, zloupotrebe procesa i klevete.

Međutim, priznao je da je imao seksualni odnos s njom dok je bio u hotelu u Mančesteru, u februaru 2017. godine, ali je negirao sve navode o seksualnom odnosu bez pristanka.

Prema tužbi, Morris je rezervisala let da bi videla Drakea ubrzo nakon što su spavali zajedno, ali se naljutila kada nije dobila odgovor pa je otkazala let. Drake je prestao da komunicira s njom.

U tužbi Morris tvrdi da ju je Drake silovao. No, nakon što je navodno odbila da izvrši test očinstva, Drake je kazao da je Morris prominila priču kako bi ga optužila za seksualno zlostavljanje i da su njene tvrdnje prevara osmišljena da bi od njega dobije novac.

Drake i njegov tim su zadovoljni ovim ishodom i dok Drake ceni podršku koju je dobio, traži da njegovi fanovi i mediji omoguće svima da nastave svoje živote.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top