Prati nas

Bizarno

Drama na aerodromu: Milici Todorović se pokvario avion

Milica letela pokvarenim avionom (foto: Facebook)

Milica preživela dramu (foto: Facebook)

Pevačica Milica Todorović preživela je dramu kada se ukrcala u avion za Pariz, gde je imala nastup.

Naime, avion se pokvario, a Milica je čekala sat vremena da ga poprave, dok je za to vreme paničila i bila uplašena za svoju bezbednost.

Milica je juče rano ujutro otišla na aerodrom kako bi otputovala u Pariz, gde je imala poslovne obaveze ali je sve krenulo naopako. Kada su se ukrcali u avion i zauzeli svoja sedišta, saopšteno im je da moraju da sačekaju polazak zbog kvara na letelici. Milica se mnogo uplašila i nije joj bilo svejedno u tom trenutku. Sve vreme joj je prolazilo kroz glavu kako će otići u Pariz i da li će preživeti let. Baš je bila u panici. Na kraju im je saopšteno da moraju da promene avion. Milici nije laknulo ni kada su promenili avion, samo je jedva čekala da stigne u Pariz.” prenosi PulsOnline.

Milica je nemili događaj potvrdila statusom na Facebooku.

Čekam već sat vremena u avionu zbog, kako kažu, “sitnog” kvara. Majko mila” napisala je pevačica, a nešto kasnije dodala: “A sada menjamo avion.” 

2 komentara

2 Comments

  1. Fh

    11. 01. 2015. at 18:59

    Onda mi je stjuardes donela hladnu kafu, pa mi nije prijalo, a onda sam pojela bajat sendvic, pa me boleo stomak, zatim sam stigla pa je bio red na pasoskoj, mene zuljale cipele, onda sam cekala kofer 20 minuta… Mislim daj devojko, odj…

  2. Ihlelestoseneubihispodonekruske

    11. 01. 2015. at 23:23

    Zamisli molim te…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top