in

Drama tokom finala Zvezdi Granda: Karleuši pozlilo, umalo se srušila

U finalu „Zvezda Granda“ dešavala se prava drama, ali ne među takmičarima, već u žiriju! Dok su se kandidati borili za pobedu, Jeleni Karleuši je pozlilo, pa je hitno tražila šećer i vodu, a Aca Lukas je napustio žiri.

U noći između četvrtka i petka bilo je veoma napeto u studiju „Granda“. JK i Lukas posvađali su se pre finalne večeri na krv i nož i, iako su mnogi očekivali da će jedno drugome ipak pružiti ruku pomirenja, oni su se sve vreme ignorisali! Da bi izbegao sukob, direktor Saša Popović potrudio da ih smesti na dva kraja stola.

Međutim, devet meseci napo**og rada ostavili su posledice na Jelenu, pa se pevačici u jednom trenutku slošilo. Zbog vrućine i glamurozne haljine s kristalima, koju je ponela te večeri, Karleuša je klonula. Njena drugarica Marija Šerifović hitno joj je dala šećer i vodu da bi se oporavila i izgurala do kraja finala. Karleuša nije htela da rizikuje, pa nije ispuštala čašu vode iz ruke.

„Jelena je sve stoički izdržala i glasno je bodrila kandidate. Međutim, čim se finale završilo, istrčala je iz studija i otišla kući,“ potvrdio nam je izvor blizak pevačici.

Zanimljiva je bila i situacija kada je tokom prenosa uživo direktor „Granda“ prišao Lukasu i šapnuo mu nešto na uvo. Pevač je skočio kao oparen, Saša mu je dodao sako i Aca je napustio studio! Svi članovi žirija bili su iznenađeni, a Popović nije želeo da im otkrije razlog Acinog odlaska. Međutim, posle pola sata Lukas se vratio u svoju stolicu. Međutim, on i Jelena nisu progovorili ni reč!

„Svima je bilo jasno da su njih dvoje u svađi i nisu se ni trudili da ih pomire. Međutim, kao i mnogo puta ranije, sigurno će se od jeseni, kada krene nova sezona, ponašati kao da su oduvek u najvećoj ljubavi,“ ispričao je izvor sa lica mesta. (Informer)