Dženifer Aniston ponovo sa Džon Mejerom???

Glumica Dženifer Aniston i muzičar Džon Mejer ponovo su zajedno, izveštavaju online tabloidi.

Kako se šuška, glumica zapravo nikada nije prežalila zgodnog i mlađanog Mejera, pa su oboje odlučili da pokušaju po treći put. Znate kako kažu, treća sreća…

O ovome je nedavno pričao i sam Mejer i gotovo potvrdio ovaj trač. Doduše, ime popuarne glumice nije nigde spomenuto. :)

“Verujem u novu šansu. Čak iako ste bili užasni poslednji put, uvek možete početi sa nekim ispočetka. Kada sledeći put dobijete poruku od nekoga koga volite, samo mu recite “Dođi kod mene” i zaboravite sve što je bilo u prošlosti. Ako nekoga zaista volite samo mu to recite i budite sa tom osobom”– nedavno je zavodnik Mejer napisao na svom blogu.

Podsećanja radi, Džon i Dženifer nisu baš sjajno završili svoju vezu, jer je navodno muzičar tada prevario lepu glumicu, pa je tako njihova veza okončana. Sada, iako sve upućuje na to da su ponovo zajedno, Dženifer ne želi da javnost zna o njihovoj romansi, baš zbog načina na koji se njihova veza okončala prošlog puta.

Hmm, da li mislite da je ovo dobra ideja? Podsetite se svih muškaraca Dženifer Aniston, posle braka sa Bred Pitom. Uf, baš zna da ih odabere… :)

UPDATE: Huffingtonpost.com koji je prvi objavio priču o navodnom pomirenju selebriti para, dobio je vrlo “prijatan” mail od Džona Mejera, lično, koji kaže da su to izmišljotine i koji smatra da ovaj način izveštavanja uopšte nije novinarstvo. A na samom kraju svog “izlaganja” umesto pozdrava uredništvu sajta stoji…

“GO F**K YOURSELF!”

Hmmm, kako džentlmenski… :)

Povezane vesti

Back to Top