Prati nas

Bizarno

Džidža najavila rat Šerifovićki: Ne mogu da verujem čime se ona bavi

Svađa tek počinje (foto: alo)

Svađa tek počinje (foto: alo)

Aleksandra Stojković Džidža poručila je Mariji Šerifović da ne preza ni od čega, te da će joj odgovoriti ukoliko ju ova bude napala!

Sukob dve pevačice nastao je nakon što je u jednom tabloidu objavljen tekst u kojem Džiža optužuje Mariju Šerifović da je ona plasirala tu vest, što je Šerifovićeva burno demantovala na Instagramu.

Sa druge strane, Džidža tvrdi da joj ceo slučaj neko smešta.

“Ja nju ni u jednom kontekstu nisam pomenula, niti uperila prst u bilo koga, imam i dokaze za to. Odgovorila sam joj na Instagramu za prozivke, i to je sve. Stvarno ne znam ko meni smešta ove stvari. Ne mogu da verujem ni čime se ona bavi, na osnovu čega onako reaguje. Pominjanje mog vaspitanja i onakve prozivke ne razumem. Ona se sada ne oglašava uopšte niti me je pozvala direktno da pita za ceo slučaj, a ima moj broj. Zvala me je pre nekoliko meseci da pita gde sam tatai kupila cipele, a za ovo me nije zvala. Ako ona želi da se ovo na ovakav način nastavi – u redu. Ja i te kako mogu da idem dalje”, rekla je pevačica za Alo.

Na pitanje zašto ona ne bi nazvala Mariju, Džiža je dodala:

“Zašto bih? Nemam potrebu da se njoj pravdam. Dobro znam da nikoga nisam ni za šta optužila. Tata prvo nije reagovao, al kad je video u kom smeru je to krenulo, iznervirao se. Ja se nisam uznemirila jer sam znala gde je moj otac u tom trenutku, ali nije mala stvar kada vam najbolja porodica i prijatelji salju izjave saučešća,” objasnila je.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Edgar

    30. 07. 2017. at 20:37

    Džidža? Ahahahahahah! Majke ti ko se danas tako zove??? Jadnica i bednica?

  2. Roxy

    31. 07. 2017. at 18:17

    Marija svakim danom sve vise potvrdjuje da je jedna poremecena, izkompleksirana, nedovrsena osoba, koja sebe smatra nekom velicinom, ali nikako da joj uspe da je svi tako shvate. Nekad sam slusala njene pesme, ali vec neko vreme ne, jer i njena muzika polako dobija isti personaliti kao ona. Steta, a tako je obecavala.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top