Prati nas

Šokantno

Svađa koja je šokirala estradu: Marija Šerifović obrusila Bosančevoj ćerki pa se pokajala

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nedavno se internetom proširila lažna vest da je Dragan Stojković Bosanac preminuo. Vest je prvo izašla na lažnom YouTube nalogu Armina Dedića, ali vidno uznemirena Bosančeva ćerka Aleksandre Sojković Džidže, je za celu situaciju navodno optužila Mariju Šerifović.

”Počela je urla na nju kako će joj j*bati mater i strpati u zatvor. Dok je Džidža histersala, Marija je bila u čudu pokušavajući da objasni da nema veze sa tim. Džidža joj nije verovala i rekla je da će ceo slučaj istražiti policija’‘, izjavio je izvor, prenosi Kurir.

Kako nema veze sa lažnim glasinama koje su se vrtele internetom, Marija Šerifović je odlučila da Aleksandri odgovori javno i to putem Instagrama, kako samo ona ume.

”Kaže Džidža: ‘Je*aću ti mater. Strpaću te u zatvor’. I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o čemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim Youtube kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato što dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam – uspela si da dođeš do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način”, kratko joj je poručila Marija.

Međutim, ubrzo se oglasila i Džidža na društvenim mrežama i to kako bi optužila Mariju da laže. Kako u tekstu piše, mlada pevačica je navodno pozvala Šerifovićku, a to se nikada nije desilo.

‘’Kod mene postoji dokaz d aja Mariju nisam pozvala ni jednog momenta niti ovo izgovorila. A to si ti trebala da demantuješ, a ne da potvrdiš što je laž. Kućno vaspitaje itekako imam, muzičku šolu imam i sve ostalo što je potrebno’’, napisala je Džidža.

Iako je tagovana na Džidžinom postu, Marija se još uvek nje oglasila niti obrisala svoj post na Instagramu.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Sunny

  29. 07. 2017. at 01:53

  Mara anđeoskog glasa i tripova bahatog uličara sa željom da kad se probudi izgleda kao drugarica Jeca pre zadnjeg remonta. Ovu drugu ne bih da komentarišem uopšte.,

 2. n

  29. 07. 2017. at 04:22

  ja iz svega ovoga ne vidim da se pokajala (nije da treba da se pokaje)

 3. BJORN

  29. 07. 2017. at 07:10

  Svi znamo da dzidzi ne bi ni 2 crnacka pomogla zato se pomolimo za nju. Mozda upali….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top