Prati nas

Bizarno

Edita: Nisam bacila bombu na Aspirince, moram da im vratim 60 hiljada evra!

Edita Aradinović tvrdi da nema veze sa bombaškim napadom na studio FM Play, odnosno Miloša Roganovića i Filipa Miletića, sa kojim je sarađivala tokom karijere u grupi Ministarke.

Ona se osvrnula na detalje, te navela da prema Filipu i Milošu ima dug, budući da je prekršila ugovor koji je imala sa njima, o čemu se pisalo prethodnih godina.

“Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika… A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje… Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih – hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam,” rekla je Edita za pink.rs, a zatim dodala:

“Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude – ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima.”

S obzirom na to da je sa Aspirincima raskinula ugovor, trebalo je da im plati 150.000 evra. Ipak, svota koju će im uplatiti znatno je manja.

“Ja, nakon napuštanja Ministarki, nisam čak želela ni da radim, da ne bih nikome stajala na žulj, a imala sam potpuno pravo. Sad treba da krenem da im vraćam dug od 60.000 evra. Kako ću to učiniti… Videćemo. Radiću, trudiću se, pa polako,” rekla je za Informer.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top