Prati nas

Bizarno

Edita: ‘Promeniću veru zbog ljubavi’

(foto: Instagram/editaaradinovic)

(foto: Instagram/editaaradinovic)

Frontmenka Ministarki Edita Aradinović je već godinu dana u vezi, ali smatra da još nije vreme za brak i decu, jer želi da napreduje u karijeri. Međutim, kada do braka dođe, biće spremna na to da promeni veru.

“Svesna sam toga da kada bude došlo vreme da se udajem moraću da promenim i veru i pređem u pravoslavlje da bih se venčala u crkvi. Neće mi predstavljati nikakav problem da promenim veru”, ispričala je atraktivna 24-godišnjakinja za Informer. “Za mene postoji samo jedan Bog, ma kako ga ljudi zvali. Da li je venčanje u crkvi ili džamiji, opet mi je manje bitno. Sve što radim ili sam radila bilo je iz čistih emocija.”

Edita ističe kako niko nema prava da je osudi ukoliko dođe do odricanja od islama. “Smatram da niko nema pravo da mi zameri na ovakvim odlukama. Da sam nekog obrukala, ne daj Bože ubila, ukrala ili tako nešto uradila, onda mi sudite. Ali ovako… Niko nema prava. Promeniću veru zbog ljubavi.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

2 komentara

2 Comments

  1. Bellagio

    07. 12. 2016. at 16:27

    Srž i duh svake vjere je u stvarima koje činimo, a u čije ime to radimo je najmanje bitno, pa bio to Buda, Alah, Krišna, Jahve, Bog ili zdrav razum.

  2. bbbbb

    07. 12. 2016. at 22:00

    Ja neznam cemu ovo ,do sad joj nije bilo bitno sta je a sad je bitno ,pa ce posle ako dodje do nesuglasica da pise po stampi kako su je naterali da menja veru ,nebitna si mozes biti i marsovac koga to zanima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top