in

Edita tvrdi: Nisam sa oženjenim političarem, već lekarem koji se bavi politikom (?!)

Dozlogrdili joj tračevi


Popularna pevačica Edita Aradinović krije svoj ljubavni život kao zmija noge, ali je poslednjom izjavom zbunila i samu sebe.

Nakon što su procurele fotke na kojima se drži za ruku sa misterioznim muškarcem, mnogi se pitaju kada će njegov identitet biti otkriven.

Mlada zvezda rešila je da stavi tačku na spekulacije koje pune novinske stranice, pa je otkrila o čemu se radi!

„Pre svega nisam planirala ni da pričam o ovome, jer sam u par navrata objasnila medijima da više necu pricati o svom privatnom zivotu,“ počela je ona za Hello.

„Kao što možete da primetite komunikativna sam i društvena, kako uživo tako i na društvenim mrežama i ne radim ništa što može ugroziti mene i moju okolinu. Moja je samostalna odluka da živim jedan normalan, skladan život, ujedno i turbulentan zbog posla, i nemam vremena za ovakve stvari, ali sada sam primorana da pričam o tome, jer kruže neistine, i time narušavaju mir jedne ili više porodica, što nije uredu. Istina je da sam u vezi, sve ostalo je neistina.“  rekla je Edita

Na pitanje da li postoji neki muškarac koji je osvojio njeno srce, odgovorila je:

“ Postoji, i on nije oženjeni političar, on je pre svega doktor, lekar. Da li se on privatno bavi politikom, kako i na koji način to je njegova stvar.“