Prati nas

Foto

Editorijal u stilu ’90-ih: Kim Kardashian poput Pamele Anderson i Lil’ Kim

U stilu ’90-ih (Foto; Petra Colins/CR Fashion Book)

Kim Kardashian pozvana je da krasi stranice časopisa CR Fashion Book, odradivši editorijal inspirisan 1999. godinom, kao i ikonama tog doba- Pamelom Anderson i Lil’ Kim.

“Za mene, 1999. godina je poslednja godina kada je moda još uvek bila naivna, nevina i slobodna. Ta godina predstavlja duh nezavisnosti, a danas je sve manje onih koji nezavisno razmišljaju.” rekla je glavna urednica CR Fashion Book-a, Carine Roitfeld i dodala: “Mislim da se trenutno dosta ljudi osvrće na taj period, ne samo zbog potrage za idejama, već kako bi videli ko su nekada bili i, nadajmo se, kako bi videli da li ponovo mogu biti te osobe.”.

Rijaliti zvezda Kim Kardashian inspiraciju za editorijal pronašla je u Pameli Anderson i Lil’ Kim.

Na prvoj fotografiji majka dvoje dece pozira u belom korsetu, pantalonama i ogromnom pink šeširu sa animal printom. Inspiraciju za ovaj autfit modni mogul pronašla je u Pamelinoj odevnoj kombinaciji sa dodele MTV nagrada 1999. godine, za čiju priliku je legendarna plavuša ponela pink krzneni šešir i beli korset takođe.

Inspiracija za drugu fotografiju bila je odevna kombinacija koju je iste godine ponela Lil’ Kim na Tommy Hilfiger “Rock Style” šou. Kim je pozirala u pink topu i donjem vešu u istoj boji, sa bundom i čizmama preko kolena.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top