Ejmi Vajnhaus kremirana!

(objavljeno u 10:00h)

Nakon što je obdukcija završena juče, porodica nesrećno preminule britanske pevačice Ejmi Vajnhaus dobila je dozvolu da obavi sahranu popularne soul zvezde. Sahrana će biti obavljena danas u najužem krugu porodice i prijatelja, ali tačno vreme i mesto nisu saopšteni.

Zvanični rezultati obdukcije biće objavljeni najkasnije za četiri nedelje, ali se spekuliše da ti rezultati neće otkriti šta je uzrok pevačicine smrti.

Iako se u prvom trenutku spekulisalo da će bivši muž, Blejk Felder Sivil, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog oružane pljačke, dobiti deo Ejminog bogatstva, koje je procenjeno na oko 10 miliona funti, to je sada demantovano, jer se on navodno ne nalazi u njenom testamentu. Blejku zatvorska služba nije dozvolila da danas prisustvuje sahrani svoje bivše supruge.

Podsećanja radi, Ejmi i Blejk su svoju nestabilnu vezu punu svađa i prevara krunisali brakom 2007. godine koji je trajao svega dve godine. Mnogi smatraju da je upravo Blejk Ejmi upoznao sa težim drogama, a u vezi sa Blejkom njen dugogodišnji problem sa alkoholom se samo pogoršao.

———————-

(objavljeno u 18:00h)

UPDATE: Ejmi Vajnhaus danas je sahranjena u krugu porodice i prijatelja. Oko sto ljudi među kojima i Mark Ronson i Keli Ozborn prisustvovalo je tradicionalnoj jevrejskoj sahrani, prilikom koje su posmrtni ostaci  pevačice kremirani.

Otac Mič Vajnhaus se oprostio od svoje ćerke na kraju ceremonije rečima:

“Laku noć anđele, spavaj lepo. Mama i tata ćete uvek voleti.”

Nakon toga odsvirana je pesma pevačice Kerol King So Far Away koju su Mič  i Ejmi često pevali zajedno.

Sahrani je prisustvovao i bivši dečko pevačice Reg Trevis, koji je za tabloid The Sun izjavio nešto što je mnoge iznenadilo. On misli da je Ejmina smrt bila nesreća!

“Ejmi je bila puna života i nedavno je počela da vežba jogu. Mislim da je ova situacija ustvari tragični slučajni incident”, izjavio je Trevis.

http://youtu.be/73B9AlnjWnk

Povezane vesti

Back to Top