Search
Close this search box.

Ejmi Vajnhaus: selidba posle bezuspešnog pokušaja da spase brak!

Ejmi Vajnhaus nastavlja da se ponaša nekontrolisano, onako kako samo to ona zna, ali i nije sve tako crno… Po svemu sudeći njeni razvedeni roditelji, otac Mič i majka Dženis su se dogovorili da izbave svoju ćerku iz nevolja, jednom zauvek.

ejmi-vajnhaus

Ejmi je boravila na karipskom ostrvu Sent Lusija neverovatnih 71 dan, ali kad je čula da je njen muž Blejk pušten iz zatvora odmah je prekinula svoj poduži odmor, spakovala svoje stvari i vratila se u London. Na letu koji je trajao devet sati Ejmi se ponašala kao razmaženo derište i sve putnike je iritirala svojim ponašanjem. Stalno se šetkala, vikala na ljude koji su je nemo posmatrali, i nikome nije dozvolila da spava. O bože… Kad je konačno stigla u London, rečeno joj je da neće moći videti svog muža Blejka Ferer Sivila. Naime, glavni krivac što nije došlo do ovog susreta je Blejkova majka, koja je Ejmi zabranila da se vidi sa njim rekavši: „Ne želim da ih vidim ponovo zajedno! Blejk se razvodi od Ejmi jer ga je prevarila, tako da što se pre okonča ovoj brak, to bolje.“ Čak je pevačicu nazvala droljom???

ejmi

Razlog za to je što je problematična pevačica je za vreme braka svog muža prevarila čak dva puta i to prošle godine sa svojim menadžerom Aleksom i nedavno  sa zgodnim sportistom Džošom sa kojim se upoznala na svom odmoru na Karibima. Ono što je dobro je to da se Ejmi konačno iseljava iz svog starog kraja Kemdena, jer dok je bila na odmoru, njena majka Dženis uzela je stvar u svoje ruke i odlučila da Ejmi odvoji od loših uticaja, pabova i dilera droge na svakom koraku. Nova predivna kuća nalazi se u mirnom predgrađu Londona i treba da predstavlja utočište i beg od loših stvari za problematičnu Ejmi. Da li će stvarno biti tako, videćemo…

ejmi-kuca

POSLEDNJE VESTI