Ejmi Vajnhaus: treći album uskoro u prodaji? Konačno!

Ako izuzmemo blage povremene ispade, Ejmi Vajnhaus se, sve u svemu vratila u normalu. Što znači da bi njen dugo očekivani treći album uskoro mogao biti završen i pušten u prodaju.

Ejmi je već imala bezuspešan pokušaj da svojoj produkcijskoj kući prezentuje i ubedi ih da je rege album ono što treba sledeće da uredi. Međutim i pored gotovih pesama, koje je pevačica napravila inspirisana svojim dugačkim odmorom na Karibima, muzički producenti su ovu ideju odbili, i album je krenuo da se radi ponovo, od nule.

Pevačica je pre par dana primećena sa svojim dugogodišnjim saradnikom Markom Ronsonom, sa kojim je ostala dugo u noć, radeći na novom materijalu.

Poznato je da je Ronson prekinuo rad na njenom albumu prošle godine zato što nije mogao da se izbori sa njenim poročnim ponašanjem i mnogobrojnim ispadima. Izgleda da je sada sve to prošlost, jer je muzičar izjavio: “Biće nečega za slušanje uskoro. To je sve što vam mogu reći. Nešto dobro dolazi.”

Iskreno se nadamo da je tako. Ovaj dvojac se pokazao kao odličan muzički par, tako da smo uzbuđeni što čujemo da Ejmi napokon ide u pravom smeru.

Povezane vesti

Back to Top