in

Emotivna Karleuša brani menadžera od napada


Pop zvezda Jelena Karleuša godinama u nazad radi sa Zoranom Birtaševićem, koji je javnosti poznat kao njen menadžer i prijatelj.

Proteklih dana, Jelena i menadžer iznosili su različite stavove na temu protesta, svako na svojoj mreži.

Fanovi su napali Birtaševića i zbog toga što smatraju da Jeleninom karijerom ne upravlja kako treba, što je Jelena demantovala.

Ona je objavila emotivni tekst na instagramu, uz zajedničku fotografiju.

“Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čoveka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac, i brat,“ počela je Jelena.

„Čoveka koji je postao moj najverniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki. I zato ne dozvoljavam ni jednu negativnu reč o njemu od strane tviteraša i ostalih… Jer da znate kroz šta smo on i ja prošli, skinuli biste kapu i rekli: “Svaka čast”

Karleuša je naglasila da je Birtašević u najtežim trenucima ostao uz nju, i da je svaki napad na njega, napad i na nju.

“Svako bi od vas vrišteći pobegao pred prvom preprekom koju sam imala, pred prvim problemom. On je ostao. Hrabro i mudro. Biti uz ženu kao što sam ja u ovoj zemlji može samo onaj ko je mnogo voli, veruje i poštuje. Samo onaj ko je spreman da bude lav uz jednog lava. I sigurna sam da moji pravi fanovi znaju koliko smo Zoran i ja pružili tužnoj sceni Balkana. A oni koji ne znaju, koji to ne vide i ne cene, nisu fanovi i ne zaslužuju trud, krv, rad, suze, znoj. Cenite Zorana, napad na njega je napad na mene…”, napisala je JK.