Prati nas

Život

Evo kako da imaš zadnjicu kao Kim Kardashian

Nema žene koja ne sanja o jednoj takvoj, ni muškarca koji ne želi da njegova devojka ima baš istu takvu zadnjicu. Misterija zvana Kardashian Guza nikome u potpunosti nije jasna.

S obzirom na to da je Kim Kardashian još davno demantovala sva nagađanja o tome kako je njena zadnjica puna implantanta (i to na rengenu u njihovom rijalitiju), valjda je onda vežbanje zaslužno.

To tvrdi i njen bivši profesionalni trener i otkriva vežbu koju je Kim svakodnevno radila. Harley Pasternak kaže kako je hodajući iskorak glavna vežba koja najbrže i najdelotvornije oblikuje žensku guzu i da nema tog treninga na kojem se Kim nije pošteno namučila.

Pre nekoliko godina, njena zadnjica je izazvala lavinu negativnih komentara, nakon što su je paparaci uslikali na plaži i objavili fotke u bikiniju na kojima je u prvom planu bila pozamašna količina celulita. Kasnije je Kim rekla kako su fotke fotošopirane kako bi ustvari izgledala gore.

Kako god, nije celulit najstrašnija stvar na svetu, a vi devojke koje želite da imate pozadinu kao Kim, znate šta vam je činiti. Neka vas na to inspiriše i video sa vežbama – u nastavku.

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. q

  17. 04. 2019. at 09:55

  Naravno da nije vezbanje, njeno dupe je puno sala koje je ubacila to se zove brazilian butt-lift

 2. Ana

  17. 04. 2019. at 11:02

  Upravo sam htela da napišem ovo što i prethodni komentator… Ovo definitivno nije prirodno, u pitanju je tehnika ubrizgavanja sopstvenog sala u zadnjicu i to je to! Dokazala na rendgenu, kako da ne.

 3. Daisy Duvall

  17. 04. 2019. at 13:38

  …da bas tako. a ova u videu mora da je tek pocela, jer velicina njene guze nije ni blizu kim

 4. Pitalica

  17. 04. 2019. at 17:01

  A npr. da date neki tekst poput Evo kako da budete pametni kao (pa navedete neku intelektualku)? Ili je poenta života djevojke i žene imati dobro dupe???

 5. Anita

  17. 04. 2019. at 19:42

  Vi se ljudi drigirate

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top