Prati nas

Šokantno

Evo kako je Đurićeva, a kako Stanija reagovala na Kristijanovo hapšenje

(foto: Instagram/Facebook)

(foto: Instagram/Facebook)

Viši sud u Beogradu odredio je Kristijanu Goluboviću pritvor, zbog pretnji na Facebooku, koje je uputio učesnici Farme 6 Tamari Đurić. Tamara je za Kurir otkrila šta misli o bivšem farmeru i da li je stvarno završio u pritvoru zbog nje.

“Ne želim mu ništa loše. I da je izbegao robiju ne bih imala ništa protiv. Sam je birao način na koji će da živi. Spekuliše se da je u pritvoru zbog mene. To su budalaštine. Njega zatvor ne može da resocijalizuje. Toliko je negativnih stvari u životu uradio da je mogao da očekuje da će ovako nešto da mu se desi. On u svojoj pedesetoj godini da dozvoli sebi da preti jednoj devojci i mnogim drugim devojkama je nedopustivo. To je njegov obraz i njegova čast”, rekla je klaberka i dodala: “Kada sam bila u policiju rekla sam da on ne zaslužuje (zatvor), on zaslužuje ludnicu”.

Zbog hapšenja Golubovića oglasila se i pobednica poslednje sezone Farme, Stanija Dobrojević, koja je nedavno imala saobraćajnu nesreću.

“On je poslednja osoba sa kojom sam se dopisivala, posle 10 minuta se desila nama nesreća a njega su hapsili. Mislim da se u isto vreme sve dešavalo. Katastrofa”, rekla je Stanija za Exkluziv, međutim, nije htela mnogo da otkriva.

“Privatno smo se dopisivali, neke stvari koje bi trebale da se završe. Ali eto, pošto je on sada priveden, sve to će morati da sačeka. Ne znam što je priveden i koliko su tačne informacije koje se puštaju u medijima jer nisam se čula sa njim. Njegovi kažu da je zbog Facebooka i toga što je pisao na njemu, a meni je u glavi da je možda zbog robije”, zaključila je ona.

3 komentara

3 Comments

 1. bbbbb

  22. 01. 2016. at 21:24

  KO su ovi ???????????

 2. Sunita

  27. 01. 2016. at 11:26

  Ako ona sama ne vjeruje medijima i novinskim natpisima, zasto mi ista da povjerujemo sto plasira u novine o sebi, kao daje mu pare, pomaze, lako joj je pricat kad on ne moze dat ni jedan intervju, Stanija lazovcina patoloska

 3. Aleksandar

  28. 01. 2016. at 16:02

  Ako Đurićeva neće tražit odštetu stat ću sred Terazija i javno me secite gde sam najtanji,jer njoj je svejedno dali če on završiti u zatvoru ili ne njoj trebaju pare takav je njen način života da se snalazi a dobro zna da Kristijan nije sposoban da nekog ubije jer nije takav čovek.Bilo bi dobro da ga puste mislim da bi išo po školama sa programom kako decu učiti svojim primerom šta se nesme i šta se sme.Farma nije bila dobar pokušaj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top