Search
Close this search box.

Evo koju pesmu je Marina Tucaković posvetila svom pokojnom sinu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marina kaže da nova Natašina pesma nije posvećena njenom sinu (foto: Instagram)

Iako su se u medijima nakon izlaska novog albuma Nataše Bekvalac pojavile spekulacije da je pesma 1000 nulakoju je napisala Marina Tucaković posvećena njenom pokojnom sinu Milošu Raduloviću, naš najpoznatiji tekstopisac je te navode demantovala.

Kako prenosi Alo, Marina kaže da je u ovoj pesmi opisala odnos Nataša i njene ćerke Hane, i da ne zna odakle informacija da je numera 1000 nula poslećena njenom sinu. „Uopšte nije tačno da je tekst pesme posvećen mom Milošu. Nataša i ja smo se dogovorile da napišem pesmu posvećenu njenoj devojčici, pošto ona nju zove ‘sine'“, rekla je Tucakovićeva.

Marina je Ani dala da otpeva emotivne stihove posvećene sinu Milošu (foto: Facebook)

Ona je otkrila i da je pesma Mišo moj, sa prethodnog albuma Ane Nikolić, jedina pesma posvećena njenom pokojnom sinu. „Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić“, rekla je Marina, koja je svoju tugu opisala u stihovima „ne mogu više da zadržim bol, ne pomažu tablete uz sav alkohol. I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima, još ukus tuge peče na mojim nepcima“.

https://www.youtube.com/watch?v=NzemJYmm0rA

POSLEDNJE VESTI