Prati nas

Bizarno

Evo u šta će Amber Heard uložiti novac koji dobije od razvoda

(foto: WireImage)

(foto: WireImage)

Amber Heard i Johnny Depp su uspeli da dostignu dogovor povodom razvoda. Naime, glumac mora da isplati svojoj bivšoj ženi 7 miliona dolara. A Amber je otkrila i šta namerava da uradi sa tolikim novcem.

“Kao što sam već rekla, novac za mene nikada nije igrao ključnu ulogu, osim onda kada taj novac mogu da doniram u dobrotvorne svrhe, i na  taj način, nadam se pomoći onima koji ne mogu da se odbrane. Kako je u medijima već objavljeno, dobiću 7 miliona dolara i svih 7 miliona dolara ću donirati. To je mnogo više nego što sam ikada dala u prošlosti, i sigurna sam i u budućnosti”, izjavila je glumica za E! News.

Novac će naravno biti usmeren organizacijama koje se bave zaštitom žena.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
4 komentara

4 Comments

 1. Hmm

  19. 08. 2016. at 14:29

  Pa kad je ocigledno nahvatala Elon Musk-a. Sada glumi Majku Terezu da spere ljagu sa sebe. Makar ce nadamo se neko imagi koristi od toga osim nje.

 2. Ll5

  19. 08. 2016. at 20:13

  Ukoliko je dokazano da ju je zlostavljao, ljudi ne treba da ga brane zato sto im je vise simpatican, lep, popularniji od nje i slicno.. Nije trebala svakako da iznosi to u javnost, ali je ovo lep gest sa njene strane jer nije njena obaveza da da novac u humanitarne svrhe i zato nema razloga da je hejtuju…

 3. Metalika

  19. 08. 2016. at 21:24

  Ja sam njoj vjerovala jos od pocetka. Njeno (samo njeno – bez ovih 7 miliona sto je dobila i bez ikakvih nadoknada od dzonija) bogatstvo iznosi 5 miliona sto uopste nije mala suma tako da ne shvatam zasto bi ga lazno optuzila. Cak ako je htjela njegove pare sacekala bi jos nekolike godine i tada bi dobila jos vise. Samo zato sto su ga branile bivse zene i cerke ne znaci da nije napao Amber. A on je svakako uvijek imao problema sa drogom i alkoholom

 4. Hmm

  20. 08. 2016. at 12:41

  Ma vi ne kapirate, nije ona mentalitet zene koja je zlostavljana I koja je mukica. Ona je samostalna zena koja je od samog starta znala u sta se upusta. Nije se udala na nevidjeno. Poenta njenog bitisanja pored njega je uzbudjenje, da provocira, da ga izludi. To je ono sto je pokrece, uzbudjuje. Nije mi jasno kako mozete sve zene da gledate kao jednake. Sve zene po vama koji ste ostavili komentar su jadne nezasticene mukice. Neke od nas su opasne, visprene, prevrtljive, lazljive I psihoticne. Psihoprofil ove devojke je jasan kao dan. Nema tu ni reci o nezasticenoj nevinoj devojcici.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top