in

Evo zašto Veljko Ražnatović ne voli Miloša Bikovića


Miloš Biković je trenutno najplaćenija filmska zvezda u Rusiji, ali nije dobar za ulogu Željka Ražnatovića Arkana.

Glumac kojeg smo donedavno gledali u ulozi Maraša u seriji Južni vetar, izjavio je kako bi se oprobao u ulozi Željka Ražnatovića Arkana, pod uslovom da je scenario dobar, ali Veljku Ražnatoviću se ta ideja ne sviđa.

“Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da se čačka u nešto što se odglumiti ne može. On je mlad ali veoma uspešena glumac. Međutim, nije lako odglumiti takvu ličnost kao što je bio moj otac”, rekao je Veljko.

Ali, upućeni tvrde da iza ovog stava stoji netrpeljivost od ranije.

“Biković i Ražnatović trebalo je da zajedno rade scene za seriju Južni vetar, međutim Veljko je u poslednjem momentu odlučio da na snimanje ne dođe. Iako su producenti serije u njemu videli idealnog opasnog momka koji može da dočara zatvorski život, do saradnje ipak nije došlo,“ objašnjava izvor.

„Jednostavno, jedan drugom nisu legli, Biković je prilično nezgodan za saradnju, pogotovu sa amaterima, dok je Veljko vrlo ponosit i srčan i čim oseti da ga neko popreko gleda ili ne poštuje na način koji zahteva, on reaguje. Jednostavno nije želeo da snimi te scene s Milošem i zato je odustao od uloge u seriji, iako je sve to vežbao i dolazio na probna snimanja”, kaže za SVET dobro obavešten izvor.

“Ideja da Miloša i Veljka gledamo zajedno, i da Veljko bude deo serije, nije bila moja. Ali sam predlog odmah prihvatio. Bio je čak i na probnom snimanju, vežbao s Bikovićem svoje scene i moram priznati da ne možete da ga ne primetite kao pojavu. Plan je bio da otvori seriju. Na dan snimanja Veljko nam je poslao poruku da se razboleo i mi smo morali da izbacimo taj lik iz priče”,  rekao je reditelj serije Miloš Avramović.

Ali, zato Ceca ne krije da bi volela da Vuk Kostić igra njenog pokojnog supruga u nekom filmskom ostvarenju, a Veljko se na to nije bunio niti smatrao da se lik i delo njegovog oca ne mogu odglumiti.

“Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentovan i sigurno bi mu uloga legla”, rekla je Ceca, a Kostić je bio počastvovan što je baš on taj koga je Ceca izdvojila od svih glumaca i poželela da igra njenu najveću ljubav.

“Vuk se ne izjašnjava oko odnosa Miloša i Veljka, možda mu je neprijatno zbog ove situacije jer je on dugogodišnji prijatelj Cecine porodice, ali i jako dobar kolega i drug s Bikovićem, ali ćuti. On inače gleda svoja posla, a ne krije da je u jako dobrim odnosima sa Cecom. Pa kad joj dođe na slavu, ona peva”, kaže za SVET dobro obavešten izvor.