Search
Close this search box.

Farma 3: Ko je ušao u karantin?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Večeras počinje rijaliti šou o kome će nacija mesecima pričati! Ponovo će se stvarati tabori, jedni će biti glorifikovani, drugi anatemisani! Pitate se ko sigurno ulazi večeras na Farmu?

Kao i u prethodnim serijalima, sigurni učesnici su juče ušli u karantin, u hotelu „Balkan“. Prvi fensi seljak koji je stigao bio je Ekrem Jevrić, YouTube zvezda, koji se pohvalio da je poneo toliko odeće na imanje da komotno može da obuče ceo Beograd. Nakon njega, u karantin su ušli Baki B3, Natalija Trik FX, Šikica, Zoran Pejić Peja, Branislav Janković, sportski menadžer i maneken, Sanja Radinović, bivša mis Vojvodine, te Aleksandar Aca Ilić. Boje Granda u ovom serijalu braniće Sanja Stojanović, Slobodan Batjarević Cobe, Renato Henc, Katarina Živković i Jovana Pajić. Među poslednjima u karantin su ušli Bata Zdravković, manekenka Jelena Stožinić, Tina Ivanović, Zorana Pavić, Zlata Petrović i Eva Ras.

Pretpostavljamo da su neki od učesnika prošli bez karantina, te da ćemo večeras na malim ekranima ugledati i neku javnu ličnost, koja nije na spisku.

Šta kažete na izbor ovogodišnjih farmera?

Izvor: Pressonline.rs

POSLEDNJE VESTI