“Farma” otkrivena!

farma tv pink

Verovatno već znate da se od septembra sprema novi reality show na TV Pink pod nazivom Farma. U najkraćem, koncepcija ove emisije može se opisati kao “Poznate ličnosti muzu krave, kolju piliće i čuvaju ovce”. Emisija traje 100 dana, a svi učesnici spavaju u istoj prostoriji.

Reporteri lista “Alo” uspeli su da otkriju tajnu lokaciju na kojoj će se farma nalaziti. To je jedno imanje na 30km od Beograda, duboko u šumi. Na slici se za sada vidi samo početak gradnje kuće u kojoj će biti smešteni učesnici. Lokacija jo toliko “Bogu iza nogu” da je TV Pink morala da plati asfaltiranje puta kako bi moglo da se prilazi imanju.

U ovoj emisiji učesnici počinju samo sa najosnovnijim sredstvima za život, kao u Survivoru. Tako, recimo, na početku neće imati čak ni WC nego će morati vremenom da ga sagrade.

farmaalo

Još uvek nije izašao zvaničan spisak učesnika, ali među imenima o kojima se šuška u krugovima bliskim TV Pink, pominju se Rada Manojlović, Milan Stanković, Ognjen Amidžić, Milić Vukašinović, Era Ojdanić (ovo me ne iznenađuje), Rada Radenović, Ksenija Pajčin, Isidora Bjelica, Miki iz Kupinova, Leo Martin, Bebi Dol

Rada Manojlović je u više navrata izjavljivala da odlično zna da radi sve poslove oko stoke i na njivi, pa će verovatno biti jedan od favorita ukoliko uđe u emisiju.

Povezane vesti

Back to Top