FARMERI NA SASLUŠANJU! Tamara Đurić: Ja sam Robin Hud koji ih je spasao robije!

Tamara Ðurić (foto: facebook)
Tamara Ðurić (foto: facebook)

Bivši učesnici Farme 6 saslušani su juče u Osnovnom sudu u Mladenovcu povodom nasilničkog ponašanja Semira Džankovića i Kristijana Golubovića u rijalitiju. 

Kao oštećeni svedoci pozvane su Tamara Đurić, Jelena Milošević Balerina, koja nije saslušana jer nije ponela ličnu kartu, kao i Maja Nikolić koja se nije pojavila zbog zdravstvenih problema. Takođe su trebali da budu saslušani i Lepomir Bakić i Rade Lazić, koji nisu primili poziv na adresi na kojoj su prijavljeni.

Tamara je dala izjavu o incidentu sa Semirom kao i sa Kristijanom i izjavila sledeće: „Nije mi žao što sam se rano probudila, jer sam sa svojih 15 minuta provedenih u tužilaštvu dvoje ljudi poštedela po tri godine zatvora. Drago mi je što sam Robin Hud i činim dobra dela. Kristijan je za mene promašen slučaj. Neću više da ga komentarišem jer ne postoji za mene. Za njega nije zatvor nego ludnica“, izjavila je Tamara za Kurir. Klaberka je takođe dodala da dvojicu bivših cimera sa Farme neće krivično goniti.

Kristijan i Semir (foto: facebook i screenshot)

Medicinskim veštačenjem utvrdiće se stepen Balerininih povreda, s obzirom na to da nije ponela ličnu kartu, pretpostavlja se da je to uradila da bi zaštitila Kristijana.

Lepi Mića saslušan je kao svedok incidenta u kojem je Džanković pretio Nikolićevoj i udario Đurićevu, a izjavio je da pesma Tamo daleko koju je Maja pevala tokom incidenta ne bi trebalo da smeta nikom ko je rođen i živi u Srbiji i da reči koje je Semir tada uzviknuo („Alahu ekber“) nikoga nisu uvredile već da su rečene u pogrešno vreme.

Semir je došao u pratnji advokata:

„Kao i u policiji, i ovde sam ponovio da nisam udario Tamaru, već sam je samo vrhovima prstiju lupio po kačketu. Inače, Tamara i ja smo se pomirili u finalu Farme. Pre saslušanja smo porazgovarali i oboma nam je žao. Laknulo mi je jer je stvarno volim“, rekao je pevač.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI