Prati nas

Vesti

Filip i Prijovićka se žestoko posvađali zbog devojačke večeri

Filip zabranio devojci da pravi zabavu

Par će se venčati za dvadesetak dana Instagram

Kao što to nalaže običaj, Filip Živojinović i Aleksandra Prijović su nameravali da neposredno pre venčanja naprave devojačko i momačko veče. Međutim, planovi su krenuli nizbrdo nakon što je pevačici verenik zabranio da ode na žurku za koju je potrošila 4.000 evra.

Naime, Prija je zakupila jedan lokal u Beogradu, iznajmila limuzinu i angažovala četiri muška stripera za 16.  jun. Međutim, Živojinović se naljutio kada je čuo da planira da uživa u nagim muškim telima.

”Aleksandra nije žalila para za devojačko veče, koje je zakazala nedelju dana pre svadbe. Pošto je želela da slavlje bude glamurozno, rekla je drugarica da će sve sama platiti. Zakupila je lokal, iznajmila limuzinu, tražila da joj urade majice sa simpatičnim natpisima, naručila gomilu balona i cveća… Pored toga, devojke su poželele stripere, pa je Prija preko jedne agencije angažovala četiri mlada i atraktivna muškarca, poznata po tome što se skidaju skroz nagi. Planirale su da se baš opuste i imaju ludu zabavu’’, rekao je izvor blizak pevačici, pa dodaje da je nastao pravi haos kada je Filip saznao za stripere.

‘’Celo veče su se svađali! Filip je Aleksandri napravio ljubomornu scenu i rekao da mu smeta da bude okružena golim muškarcima. Mada mu se ona pravdala da je to samo zabava i da nema razloga da brine, nastavio je da besni. Kad je videla da s njim ne može da izađe na kraj i ona se iznervirala. U roku od pola sata otkazala je devojačko veče, iako je već unapred iskeširala sve. Tek kad se malo smirila, shvatila je da je pukla čak 4.000 evra, ali nije imala kud’’, rekao je izvor za Hit.

Alekandra je u ljutnji čak zapretila Filipu ta ni on neće imati momačko veče. Iako ne može da vrati novac koji je dala, pevačica je pomenula da će možda otići s nekoliko drugarica na vikend u Italiju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top