in

Filip Miletić i Severina: Tajna veza ili prijateljstvo?

Filip Miletić priznao sve!

Foto: Instagram

Nakon što je na Severininom Instagramu osvanula fotografija sa Filipom Miletićem mnogi su pomislili da su njih dvoje prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa. Ovim povodom, Filip Miletić se oglasio i otkrio detalje odnosa sa hrvatskom pevačicom.

Naime, Miletić je prilikom gostovanja u emisiji „Puls Srbije” istakao da mu saradnja sa Severinom najviše prija, iako je do sada sarađivao sa mnogim poznatim imenima.

„Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača. Ona je jedan ozbiljan radnik i ovaj album je dijametralno suprutan od onoga što smo radili do sada, a i njeno pevanje će biti drugačije,“ rekao je Filip pa se osvrnuo na fotografiju koju je Seve objavila na Instagramu:

„To je još jedna odlika Severine koliki je ona car. Ona kad mene isplati nema nikakve obaveze da me bilo gde spomene, a ona svoje ljude hvali javno. I to je još jedna stvar koja je razlikuje od drugih,“ ispričao je Miletić i priznao da li između njih postoji nešto više od prijateljstva:

Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni.“ zaključio je producent u emisiji „Puls Srbije”.