Fotka Brooke Shields šokirala svet

Glumica sa marihuanom
Glumica sa marihuanom
Fotografija na kojoj nekada popularna glumica puši marihuanu obišla svet putem Twittera.
Brooke Shields se na fotografiji vidi sa marihuanom, a pretpostavka je da je nastala kada je glumici bilo tek 20 godina. Pored nje, na fotografiji je i pevač punk banda Bad Brains. Fotografiju je na Twitteru objavio David Hill, uz komentar „Evo fotke Brooke Shields na kojoj puši travu.“ Zanimljivo je da je glumica u jednom intervjuu izjavila da se nikada nije drogirala, dok je njen PR menadžer demantovao da se ona nalazi na ovoj fotografiji. Šta mislite da li je ovo ona?
P.Ž./Tračara Foto: Twitter

13 Responses

  1. ona je.ali sta trazite nesto pre 20-25 godina? pa dobro,cutite bar se odvikla,nije ko Rihanna …

  2. ali meni mnogo vise kolje oci njen celulit na nogama, bljaakkkk

  3. Ljudi,imala je dvadeset i nešto godina i popušila je jedan džoint.Mladost-ludost.A sada vodi sto posto zdrav život.Takođe,zdravije je pušiti marihuanu dvaput mesečno,nego cigarete svaki dan.

  4. hahahahahahahahaah sokorala,radi marihuane.Pa veci je sok kada jedna osoba kaze da nije u zivotu pusila marihuanu.Ograniceni ste ko balkon.crkavam ! :)

  5. Pa sta i da jeste, sta je tu sokantno? Kad su neke razvaljene od alkohola, to je ok, a kad je marihuana, na to se gleda kao da je neko poslednji stadijum „drogiranja“, i sprica se u venu. Od ovoga barem nece stradat’ jetra. :P

  6. Lici mada mi malo cudno jer ona je uvijek imala izrazene obrve,puno izrazenije nego ove na slici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI