Search
Close this search box.

Gde se krije istina: Milica Todorović i Strugar raskinuli zbog pritiska medija?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iako je javnost tek nedavno saznala da su zajedno, prošle nedelje objavljeno je da su Milica Todorović i Petar Strugar šestomesečnu vezu.

Kako navodi tabloid Scandal, Strugar nije izdržao medijski pritisak, pa je došlo do prekida veze.

„Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi,“ kaže izvor za ovaj tabloid.

Sa druge strane, izvor našeg portala navodi da se u javnosti kreira slika da je Milica kriva za raskid jer je potencirala da se pojavljuju u medijima, što nije tačno.

„Konstantno se priča da nisu mogli da podnesu pritisak medija, ali oni su zajedno birali da se pojavljuju na društvenim mrežama i u TV emisijama. Niko nikoga nije forsirao, prosto se desilo,“ kaže naš izvor.

„Tokom njihovih gostovanja, nije moglo da se primeti da između njih nešto nije u redu. Prosto su izgledali kao da sve funkcioniše, ali i da im reflektori i kamere prijaju. Nije bilo neprijatnosti, zbog toga je sada svima nejasno otkud se pojavila priča da nisu mogli da podnesu „medijski pritisak,“ dodaje naš izvor i zaključuje:

„Iako su oboje poznate ličnosti, složićemo se da nisu među najpopularnijima. Na njima je sigurno manji pritisak nego na nekim daleko većim zvezdama, koje se uprkos svemu nisu slomile.“

Milica o odnosu sa Strugarom nije želela da priča, pre svega jer se nalazi u karantinu.

„To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije.“ rekla je novinarima.

 

POSLEDNJE VESTI