Search
Close this search box.

Gde su i kako danas izgledaju zvezde serije ‘Will and Grace’?

(foto: Willandgrace.net)
(foto: Willandgrace.net)

Sitkom Vil i Grejs, koji se snimao od 1998. do 2006. godine, bio je svojevremeno jedan od najpopularnijih TV formata ovog tipa, a do danas je emitovan u preko 60 zemalja širom sveta. Mnogi smatraju da je doprinos ove serije prihvatanju LGBT populacije nemerljiv, budući da su se sa glavnim likovima poistovetili milioni gledalaca bez obzira na seksualnu orijentaciju.

A kako je tekao život 4 glavna lika po završetku snimanja i kako oni izgledaju danas?

Gej advokata Willa Trumana tumačio je Eric McCormackPre ove uloge, kanadski glumac je uglavnom igrao i predstavama ili je dobijao manje uloge u filmovima i serijama. Nakon nezapamćenog uspeha serije Vil i Grejs, koja je osvojila čak 16 Emmyja, može se reći da se McCormack vratio stazama kojima je išao pre uloge koja ga je proslavila. Igrao je u nekoliko pozorišnih predstava, filmovi u kojima bi se pojavljivao obično nisu dobro prošli kod publike i kritike, a serije u kojima je glumio su uglavnom otkazivane nakon prve sezone. Još od 1997. godine je u braku sa koleginicom Jenet Holden i imaju jedno dete. Iako danas ima 53 godine izgleda kao da nije ostario ni dana od kada smo ga poslednji put videli kao Willa pre punih 10 godina, što se može reći i za njegovu partnerku u seriji, koja je ove godine navršila 47. godinu.

Nasuprot McCormacku, Debra Messing nije ostala u senci simpatično iritantne dizajnerke enterijera Grace Adler. Nakon ove uloge briljirala je u još dve serije, The Starter Wife i Smash, a čak je ponovo bila nominovana za prestižnu nagradu Emmy. Proslavila se i u pozorištu, budući da je predstava u kojoj je glumila osvojila Tony nagradu. Njen poslednji projekat je uloga u rimejku kultnog filma Prljavi ples, koji će premijeru doživeti ove godine. Za razliku od nestalne Grace koja nije imala sreće sa suprotnim polom, Debra je provela preko 20 godina sa jednim čovekom, Danielom Zelmanom (10 godina u vezi, 12 u braku). Brak, u kom je rođeno jedno dete, zakonski je razveden ove godine.

A crazy, fun „Opening Night“ for @actofgodbway here in LA at #theahmansontheater.

A photo posted by Sean Hayes (@theseanhayes) on

Za razliku od McCormacka, koji je u privatnom životu strejt, drugu značajnu gej ulogu u seriji tumačio je Sean Hayes, koji je zaista homoseksualac. 2014. godine je sklopio brak sa svojim partnerom Scottom Icenogleom nakon 8 godina duge veze. Pošto je, prema sopstvenom priznanju, bio svestan da slava teatralnog Jacka McFarlanda neće biti večna, kao i da je tako upečatljiva uloga mač sa dve oštrice, Hayes se posvetio producentskom radu, ali i pozorištu na Brodveju, za šta je dobio nominaciju za Tony nagradu. Trenutno igra u predstavi An Act of God.

Love seeing new pics of Meg!! A photo posted by Megan Mullally Forever (@honeyitsmeganmullally) on

I dok bismo odmah prepoznali Willa, Grace i Jacka, moramo da priznamo da nakon jedne decenije na prvi pogled Megan Mullally ne bismo povezali sa Karen Walker, večito pripitom bogatašicom koja je mnogima omiljeni lik iz serije Vil i Grejs, čemu u prilog govori i čak 7 nominacija za Emmy (od čega je osvojila 2) i 4 za Golden Globe. Ipak, poput svojih kolega, nije ponovila isti uspeh na televiziji, iako je vodila nekoliko TV emisija i pojavljivala se u epizodnim ulogama u serijama. Sa druge strane, pozorišna publika ju je oberučke prihvatila, te je dobila i značajno priznanje za ulogu u predstavi The Receptionist, koja je bila najduže igrana (uvek rasprodata do poslednjeg mesta) predstava u istoriji Odyssey teatra. Pored nekoliko uloga na filmu, Mullally je izdala i tri muzička albuma sa svojim bendom Supreme Music Program. Od 2003. godine je u braku sa komičarem Nickom Offermanom.

POSLEDNJE VESTI