Search
Close this search box.

Novi ‘Will & Grace’: Otkrivena prva Karenina rečenica!

Ekipa ponovo na okupu (foto: NBC)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ekipa ponovo na okupu (foto: NBC)

Poslednja originalna epizoda kultne TV komedije Will & Grace objavljena je pre 11 godina, a vesela ekipa nam na jesen ponovo stiže na male ekrane.

Uveliko je dogovoreno snimanje čak dve nove sezone, u kojima će se ponovo okupiti sve zvezde iz serijala – Debra Messing, Megan Mullay, Eric McCormack i Sean Hayes.

Kada je o drugoj sezoni reč, Eric, koji u seriji tumači lik Vila, dovitljivo je prokomentarisao: „Malo je ludo, zato što, zbog naših godina, producenti nisu čak ni sigurni da ćemo biti živi za drugu sezonu“ našalio se on.

https://www.instagram.com/p/BXUBL_6lm85/?taken-by=nbcwillandgrace

Megan, fanovima poznatija kao legendarna Karen, je rekla: „Činjenica da smo se svi ponovo vratili je za mene čudo. Nismo imali nikakvog razloga da mislimo da će se serija vratiti, i da imamo njihovu veru u nas na osnovu reakcije fanova da krenemo sa drugom sezonom je stvarno uzbudljivo.“

Glumačka ekipa nije želela previše da otkriva kada su nove epizode u pitanju, ali je Megan fanovima dala nagoveštaj o tome šta mogu da očekuju: „Sve što mogu da otkrijem je da je moja prva rečenica: ‘Sinoć sam sanjala najluđi san.'“

Sa pričom koja iznova počinje, gde će se Grejs potpuno ostvariti na profesionalnom planu, a duhoviti Džek podučavati glumu, Eric kaže da će najteži deo za njega biti osvetljenje na snimanju: „U mojim godinama, najizazovnije će biti osvetljenje na setu. Uplašen sam zbog toga. Najlakši deo je uvek onaj kada smo nas četvoro zajedno“ zaključuje McCormack.

Na prvom danu produkcije, koji je počeo sa presecanjem crvene mašne i konfetima, Eric i Sean su podelili i strastveni poljubac kao pripremu za povratak u njihove stare uloge.

https://www.instagram.com/p/BXV6YeBg7iZ/?tagged=willandgrace

POSLEDNJE VESTI