Prati nas

Bizarno

George Clooney: Meghan Markle ide stopama princeze Di

George Clooney uporedio je odnos medija i britanske princeze Meghan Markle sa situacijom u kojoj je bila princeza Diana i otkrio da mediji više preveliki pritisak na nju.

“Ona je trudnica i ganjaju je i pritiskaju na isti način kao što su nekad pritiskali Dianu. A svi smo videli kako je ta situacija završila”, rekao je Clooney misleći na saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Diana.

On je takođe otkrio da će možda biti kum Meghaninoj bebi koja se treba roditi u aprilu. Zatim se nasmejao, dodavši da i sam ima dosta obaveza sa kojima se svakodnevno hvata u koštac.

Međutim, Clooney nije jedini koji je stao u Meghaninu odbranu. Naime, pet žena iz užeg kruga Meghaninih prijatelja odlučilo je progovoriti o celokupnoj situaciji za magazin People.

“Meg je ćutala i trpela mnogo toga, nije se oglašavala i reagovala na mnoge laži. Bojimo se da bi ovo moglo naštetiti njoj ili bebi. Nikome ne treba prirediti ovoliko stresa, pogotovo još i ako je reč o trudnici”, rekle su.

Jedna od prijateljica je dodala kako se Meghan, uprkos slavi i udaji, nije promijenila.

“Nedavno sam je poseti u palati, kada je Harry bio odsutan nekoliko dana. Našla je mesta za mene, bile smo same u kući i stalno smo jele, smejale se i pile čaj. Napolju je padala kiša i sve je bilo blatnjavo, zbog čega su psi stalno ulazili u kuću prljavi. Meg bi ih čistila peškirima i usput govorila koliko voli svoje životinje, prijatelje i koliko voli da brine i hrani sve oko sebe. To je nešto što je oduvek tako, ona se nikada nije promenila”, rekla je Meghanina prijateljica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top