in

Glumac otkrio potresne detalje o paklu droge u koji je upao sa samo 13 godina (VIDEO)


(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Glumca Igora Pevića, mahom svi znamo iz filma Lajanje na zvezde. On je u emisiji Crni biseri, Vanje Bujića, prčao o svom životu ali i nevoljama u koje je upadao zbog ljubavi prema drogi.

Igor se prvi put susreo sa ovom lošom navikom sa samo 13 godina, kada je počeo da miriše lepak. Njegovi roditelji su ubrzo uvideli da se nešto čudno dešava sa detetom, a kada su saznali o čemu se radi zaključali su ga u sobu. Međutim, pošto je živeo na prvom spratu, jednog dana se iskrao iz kuće i otišao na Kelemegdan. Tada je imao 14 godina, i smatrao je da se više nikada neće vratiti kući, da će samo uzimati drogu, čak je pomišljao i na samoubistvo.

Sa heroinom se prvi put susreo kada je imao 17. godina. Dala mu ga je devojka u koju je bio zaljubljen. Kako otkriva, nakon što je uzeo prvu dozu, imali su odnos na stepeništu zgrade da bi potom nastavili redovono da se viđaju. Kako je vreme prolazilo, počeo je da uzima novac iz maminog, tatinog, očuhovog novčanika, takođe je i krao kako od roditelja tako i od prijatelja.

Roditelji su pokušali opet da mu pomognu tako što su ga poslali na lečenje. Bio je smešten u sobu sa psihijatrijskim bolesnikom, a pošto je soba bila u prizemlju, drugovi su mu lako donosili heroin u bolnicu. 1986. godine je upisao Akademiju, ali nije prestao da se drogira. Zbog poroka nije ni diplomirao, iako mu je gluma bila velika ljubav.

Izlečio se u Engleskoj prestonici u čemu su mu pomogli roditelji i supruga Jasmina Holbus.

„Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promenili su mi krv, izvukli sve otrove i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa da osetim ako ponovo uzmem drogu“, izjavio je Igor, prenosi Srbija Danas. 

Njegovu potresnu ispovest možete odgledati ovde:

loading...