Glumica otkriva kako je pobegla iz kandži sekte

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Leah je tri decenije bila u sajentološkoj crkvi (foto: OWN)

Leah Remini je mnogo toga otkrila u svojim memoarima Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology.

Nakon što je sa svima podelila kako je upropastila venčanje Tom Criusea i Katie Holmes, četrdesetpetogodišnja glumica je otkrila tajne o religiji kojoj je nekada pripadala i njenim poznatim članovima, ali je i neke porodične tajne o prevarama, drogi i vremenu u zatvoru. Leah, koje najpoznatija po ulozi u sitkomu Kralj Kvinsa, kaže da je njen otac, George, ležao u zatvoru zbog prodaje kokaina, a da je njen suprug, Angelo Pagan, takođe neko vreme dilovao drogu. Svoju majku glumica je nazvala ‘droljom’, a supruga optužila za konstantno varanje. Kaže da je rešila da iznese porodični prljav veš da bi sprečila da crkva to uradi i na taj način je osramoti.

I glimičin sušrug i ćerka su pripadali sajentologiji (foto: AP)

„Znam kako crkva reagiuje kada neko javno progovori protiv njih. Znam kako se obračunavaju sa ljudima poput mene“, rekla je Leah u emisiji The View. „Uzeće nešto izvan konteksta ili iz mojih ispovedanja i pustiti u etar“.

Posle trideset godina u sajentološkoj crkvi, glumica je napustila 2013. godine, pošto je za to vreme crkvi dala preko 5 miliona dolara.

POSLEDNJE VESTI