Goca i Stefan snimili Karleušinu pesmu!

Goca Tržan i Stefan Petrušić na Grandovom festivalu predstavili su se duetskom pesmom U tebe me ne diraj, za koju su žiri i publika odlučili da je vredna prolaska u finale, tako da ćemo je još jednom čuti u petak 27. aprila u trci za prvo mesto festivala. Ipak, zanimljivo je da je ova pesma prvobitno bila ponuđena Jeleni Karleuši.

“Pesmu U tebe me ne diraj kompozitor i tekstopisac Bane Opačić je pre nekoliko meseci ponudio Jeleni Karleuši i ona je zaista bila oduševljena kad je čula baladu. Međutim, kako je tada već imala završen izbor pesama koje će ući na album Diva posle dugog premišljanja ipak je odustala od nje. Na albumu će se naći dve balade i i ova numera se nije uklapala u koncept čitavog projekta. U međuvremenu pesma je došla do Stefana i Goce i ako je suditi po prvim reakcijama reč je zaista o budućem velikom hitu”, kaže dobro obavešteni izvor portala Opera-17.

Kako će Goca reagovati kada sazna da je snimila Karleušinu pesmu, budući da njih dve nisu u najsjajnijim odnosima, ostaje da se vidi. Podsećanja radi, Jelena i Goca zaratile su kada je JK na Beoviziji 2004. godine izvela pesmu Moli me – Goca, koja je bila u žiriju Jeleni nije dala ni jedan poen i to je bila osnova za njihovo tadašnje višemesečno medijsko prepucavanje.

Izvor: Opera-17.com

Povezane vesti

Back to Top