in

Goca Tržan otkazala venčanje!


Zbog svađe otkazali venčanje (foto: Instagram)
Zbog svađe otkazali venčanje (foto: Instagram)

Pop pevačica Goca Tržan je otkazala venčanje sa bubnjarom Rašom Novakovićem jer su se posvađali oko organizacije.

Naime, četrdesetjednogodišnja pevačica je želela žurku za svega nekoliko desetina zvanica, dok je Raša bio zagrejan za veliko venčanje za oko 500 gostiju! Zbog ove nesuglasice, venčanja izgleda neće biti.

„Goca je već bila u braku s Ivanom Marinkovićem i ne želi da njeno drugo venčanje ponovo bude fešta za medije. Tražila je da njena svadba s Rašom bude skromna, pred nekoliko njihovih prijatelja i članova porodice. Međutim, on je bio neumoljiv. S obzirom na to da bi mu bra sa Gocom bio prvi, insistirao je da pozove i širu familiju, tačnije blizu 500 gostiju, što je Gocu izbacilo iz takta i rešila je da odustane od svadbe“ izjavio je izvor za Blic.

Oni su pozvali pevačicu za komentar, a ona je rekla: „Znate da ne komentarišem takve stvari. Odavno sam rekla da je sve što čujete i pročitate o meni istina!“. 

Goca nije želela da otkrije da li je okončala vezu s Rašom ili su samo odustali od venčanja. Podsećanja radi, ona je rekla da hoće da se uda na radni dan i da posle venčanja ode na vantelesnu oplodnju.