Prati nas

Hot!

Goca Tržan otvoreno o intimnim odnosima, a Raša otkrio kad bi bio gej

#family #love #forever #familyday #autumn #together ❤️??

Una foto publicada por Goca Trzan (@gocatrzan) el

Goca Tržan i Raša Novaković gostovali su utorak kod Ognjena Amidžića, gde su otkrili pojedine pikanterije iz privatnog života.

Goca je otkrila da preferira seks na brzinu, a ne maratonski seks. “Nekada je bolje da traje i pola minuta ili minut, ali da bude efektno nego sat vremena drndanja. Ma ‘ajde beži. Stvarno ne vidim poentu, a ubija se draž toga. Bar meni”, rekla je ona i priznala da je istina da je suprug Raša koristi.

“Raša me koristi i to obilno, svakog dana”, našalila se Tržanova, a na pitanje da li bi mužu oprostila prevaru, odgovorila je sledeće: “Kad budem imala 60 godina, boleće me uvo šta Raša radi i da li juri neku ribu. Daj bože da budem živa tad, funkcionišem od danas do sutra. Da saznam da me je prevario, oprostila bih mu, ali ne bih zaboravila.”

Zanimljivi su bili i Rašini odgovori na pojedina pitanja, a on je otkrio da najviše voli starije žene i da mu se dopada pevačica Ana Kokić.

“Bio bih homoseksualac kada mi se ona ne bi svidela. Vrhunska je!”, izjavio je Raša, a pored Ane, dopadaju mu se i Marina Perazić i Suzana Mančić.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. JesusChrist

    16. 09. 2016. at 03:52

    Niko i nista, dosao u emisiju zahvaljujuci zeni, sedi pored zene i prica koja mu je HOT i ova na to klima glavom. OMG, onda neka te i vara!

  2. rebeca

    18. 09. 2016. at 00:23

    A inace nije gay…kako sedi, nacin na koji se smeje, ruchice, to samo gordana ne vidi slona u sobi, kokoska…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top