in

Godinu dana od smrti Šabana Šaulića: Gordana Šaulić uputila poruku pokojnom suprugu


I nakon godinu dana od odlaska pevačke legende Šabana Šaulića, bol ne jenjava. Najveću tugu osećaju njegovi najbliži, a supruga Gordana se dirljivim rečima oglasila putem svog Instagrama.

„Osmehu najdraži, najtužnijih godinu dana je otkucalo..čak 365 dana. Svakim danom smo sve ponosniji na tebe i svakim danom smo sve svesniji tvoje veličine. Ne postoje reči koje bi opisale ovozemaljsku tugu, i nikada neće ni postojati, jer si ti bio nešto nestvarno, nešto što se ne može dočarati. Nedostaješ svima i nedostajaćeš zauvek i pamtićemo te po ovom najlepšem osmehu. Mi te i dalje čekamo da nam dođeš po ponoći, ljudska veličino! Najveći si – zauvek!“ napisala je ona.

Pored ove poruke, Gordana se prisetila i njihovog druga, koji je takođe poginuo u istoj nesreći, kao i kuma koji se i dalje oporavlja.

„Naravno, i naš najdraži Mirsad nikad neće biti zaboravljen i večno će ostati u našim srcima, baš onako kako ga je i Šaban voleo. A, takođe i Bobiju želimo što brži oporavak i da nam se što pre vrati!“

Gordana je imala i ideju kako da na najbolji način obeleži ovu godišnjicu, a to je učinila tako što je pozvala sve ljude da se snimaju kako pevaju Šabanove pesme, a ona će te snimke objaviti na svom Instagramu.