in

Goga tukla svekrvu?!


Gogina svekrva otkriva da je pevačica fizički nasrtala na nju

 

Novi broj nedeljnika Puls donosi ispovest Zorice Terzin, majke pokojnog Igora Ramovića, koja tvrdi da je zbog neraščišćenih računa dobila batine od svoje snaje Goge Sekulić.

„Nemam više šta da izgubim u životu. Stan je moj i ne može niko iz njega da me izbaci, ali svesna sam da će biti vrlo teško živeti s Gogom. Ne mogu ja s njom, ona me je tukla dan pre nego što smo Igoru dali pomen od 40 dana. Tad sam joj tražila ključ od stana, koji sam dala mom pokojnom sinu i ona je poludela. Počela je da viče: ‘Nećeš da dobiješ ključ, je l‘ ti jasno! Ja ti ne dam ključ. A sad ćeš da vidiš ko je Goga, mamu ti tvoju! Sad ću da ti lupim šamarčinu, ima da padneš ovde!’ Pokušala sam da pozovem policiju, ali mi je ona otela telefon iz ruke i tresnula ga o zid. Pre toga mi je otela tašnu i šutirala me nogom u cevanicu. Verujte da ništa ne dodajem, ništa ne oduzimam. Ne pitajte kako sam se spasla. Tad sam videla do koje je mere ona u stanju da se transformiše“, ispričala je majka pokojonog Goginog muža za Puls, prenosi izvor.

Ovde se, navodno, nije završilo Gogino napadanje Zorice. Ona kaže da je i kada je promenila bravu na stanu Goga nasrtala na nju.

„Goga je tad došla sa svojim ocem i nekim prijateljem. Lupali su nogama u vrata i zbog toga sam zvala policiju. U jednom trenutku svi smo seli za trpezarijski sto i kad je Goga deseti put ponovila da je ovo njen stan, rekla sam da to nije istina i da je stan moj. Ona je tad uzela čašu vode, koja je stajala na stolu, i sasula je meni u lice. Onda je dohvatila flašu s vodom, pa kad je počela da nas poliva! Tad je policajac pozvao inspektora. Goga je otišla tek kad joj je on naredio.“

Redakcija Tracara.com

loading...