Prati nas

Šokantno

Halsey imala spontani pobačaj na sceni

Iskrena o problemu Yahoo

Američka pevačica Halsey progovorila je o trenutku u kome je shvatila da ima pobačaj tokom nastupa.

U jednoj TV emisiji otkrila je da je saznala da boluje od endrometrioze 2016. godine. “Bila sam na turneji i saznala da sam trudna. Pre nego što sam mogla da razmislim o tome… dogodio se pobačaj usred koncerta,” ispričala je ona.

“Ceo život mi je majka govorila da žene u našoj porodici imaju čudne, bolne i teške menstruacije. Zato nisam posebno obraćala pažnju, ali sada sam uvidela da imam problem. Lekari su mi postavili dijagnozu. Ranije sam znala da padam u nesvest od bolova,” počela je ona svoju priču.

“Na jednoj od svojih prvih turneja, probudila sam se sa užasnim bolom i toliko sam krvarila da sam iz autobusa pojurila u obližnji hotel, mislila sam da ću povraćati. Nekoliko minuta kasnije probudila sam se na podu kupatila. Otišla sam do autobusa i na ulici ponovo pala u nesvest. Odvezli su me u bolnicu,” kazala je Halsey.

“Moram da budem agresivnija u zaštiti svoje plodnosti i da zaštitim sebe. Reproduktivna bolest je tako frustrirajuća jer se zaista možete osećati kao da ste manje žena. Ne osećate se seksi, ne osećate se ponosno,” dodala je.

loading...
2 komentara

2 Comments

 1. Vanesa

  11. 05. 2018. at 01:40

  Već ste pisali o ovome

 2. Nina

  11. 05. 2018. at 02:44

  Zao mi bebice.
  Da li ste znali da je ova zena “obojena” iako tako ne izgleda ? Njen bioloski otac je Afro-amerikanac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top