Prati nas

Šokantno

Halsey o svojoj prošlosti: Bila sam beskućnik!

Pevačica želi da pomogne mladim ljudima širom Amerike koji su bili u istom problemu kao i ona!

Godinama pre nego je postala globalni fenomen, Halsey je bila beskućnica!

Tokom 2016. godine, zvezda je u intervjuu za Rolling Stone magazin objasnila da je tokomtinejdžerskih dana napustila studije, zbog čega su je roditelji izbacili iz kuće na ulicu. Prošlog vikenda, pevačica je bila jedna od glavnih govornika na gala večeri za “Pomoć mladima koji nemaju krov nad glavnom” i tokom svog govora, prisetila se svoje teške prošlosti pre nego je postala slavna.

Kada sam bila tinejdžerka živela sam na ulici, i dok su moji prijatelji kupovali dekoracije za Božić, ja sam razmišljala o tome da dozvolim potpunom strancu da spava sa mnom kako bih mogla da priuštim sebi naredni obrok” , priznala je ona.

Nije bilo zato što nisam dovoljno dobra, što sam loša ili beskorisna, ili zbog toga što me roditelji ne vode – voleli su me i previše. Bila sam u toj poziciji jer je život tako namestio, i to se može dogoditi bilo kome” , dodala je.

Ona je takođe govorila o tome kako je imala naviku da kupuje limenke energetskih pića, jer je bilo opasnije zaspati bilo gde na ulici, nego ne spavati uopšte, ali i o tome da je imala sreću da upozna Jeremija Vuernicka, koji joj je pomogao da potpiše ugovor sa produkcijskom kućom u kojoj je i sada.

Svoj emotivni govor završila je apelom da se pomogne mladim ljudima koji nemaju svoj krov nad glavom.

Bila sam beskućnik a onda sam postala zvezda. Moramo pomoći ovim mladim ljudima jer ne znamo šta bi oni mogli da postanu ukoliko im se za to pruži prilika” , objasnila je. “Ne zato što bi mogli da postanu slavni, već zato što bi mogli da urade nešto korisno sa svojim životom i zato što oni već jesu nešto sada, iako nemaju gde da prenoće kada padne mrak!” 

 

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top