Prati nas

Vesti

Haris zaprosio Radu Manojlović

Pevač ne može da se pomiri sa raskidom

Haris Berković na sve načine pokušava da se pomiri sa bivšom devojkom Radom Manojlović, koja nema nameru da pevaču oprosti prevaru. Prema saznanjima, Haris je čak zaprosio popularnu pevačicu. 

“Rada se potpuno razočarala u Harisa kada je saznala da joj nije bio veran, a kad je videla fotografije dečka u krevetu sa drugom devojkom, srušio joj se celi svet. Danima je bila u depresiji i nije želela ni sa kim ni da se viđa niti da komunicira, a Haris je na sve načine pokušavao da dođe do nje. Međutim, nije vredelo”, započinje razgovor izbor upućen u situaciju.

“U jednom trenutku je čak otišao u zlataru, kupio za nju verenički prsten i usred noći otišao pravo u njen stan. Lupao je na njena vrata, a kada mu je Rada konačno otvoril, pao je na kolena i molio je da mu oprosti. Izvadi je verenički prsten za Radu, ona ga je uzela u ruku i svom snagom gađala Harisa. Rekla mu je da se odmah pokupi iz njenog stana i da usput verenički prsten baci u kantu za smeće, baš kao što je bacio njihovu ljubav. Tek u tom trenutku je shvatio da je među njima gotovo i pokunjeno je otišao iz stana u kojem su živeli zajedno”, otkriva izvor i dodaje:

“Tokom njihove veze, oprašala mu je mnoge stvari prelazila je preko brojnih ljubomornih scena, jer ga je iskreno volela i želela je da njihova ljubav uspe. Mislila je da je haris muškarac za koga će se udati, pa mu je sve greške praštala zbog činjenice da je malđi od nje devet godina”, kaže izvor za Alo.

3 komentara

3 Comments

 1. Lorka

  17. 07. 2018. at 12:37

  Hahahha Aleksovski sprdas li se ti to s’ nama?

 2. Istinka

  17. 07. 2018. at 12:50

  Haris je poremećeni bolesnik

 3. Adora

  18. 07. 2018. at 09:51

  Jao, kako vam vise ne dosadi pisati jedno te isto? Nije bilo prevare, nije bilo fotografija sa drugom zenom, nije bilo raskida, Rada i Haris se i dalje voleee.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top