Hm: Plastična operacija ili dobra šminka?

Alexa 2008. godine (levo) i 2014. (desno)
Alexa 2008. godine (levo) i 2014. (desno)

Verovali ili ne, osoba koju vidite na fotografijama iznad je jedna ista. U pitanju je Alexa Ray Joel, ćerka američkog muzičara Billyja Joela, koja ovih dana puni stranice američkih tabloida fotografijama svoje transformacije.

Njen novi izgled pokrenuo je priče da je pribegla trendu plastičnih operacija, ali brineta tvrdi da ih nije imala (sem operacije nosa, koju je potvrdila još 2010. godine.)

“Još jednom bih volela da demantujem glasine da sam imala više desetina plastičnih operacija na licu i da sam uvećala grudi. Te priče su u potpunosti lažne. Jedino što sam ikada operisala je moj nos i uvek sam bila otvorena kada su plastične operacije u pitanju”, napisala je ona na Instagramu, a potom otkrila i tajnu svog novog izgleda.

“Za sve pozitivne promene na mojoj spoljašnosti mogu da zahvalim isključivo mojoj brilijantnoj šminkerki, koja je pravi vizionar i čarobnjak.”

Šta vi mislite: jesu li ovde u pitanju plastične operacije ili dobra šminka?

P.Ž./Tračara
Foto: Life&Style

Total
0
Shares
9 comments
  1. Isti otac :O!!!
    Nos je evidentna ‘plastika’, tu nema govora, ali nije preteran kako zene umeju.
    Sminka mozda ne bi trebala da bude tako odsecna (nismo vise u ’80.-ima) ali je efektna, daje joj koliko-toliko “mackast” pogled iako ima “tuzne” oci.

  2. Korekcija nosa moze da se postigne sminkom ovde nisu 2 slicne slike na jednoj se smeje i naravno da nos izgleda drugacije dok na drugoj puci usne. Svi znamo da se nos spusti kada se napucimo. Tako da joj ja verujem :)

  3. Ma vazi, a ove jagodice i ostru liniju brade i cele vilice je osencila puderom :D vidi se da su i usta punija..svakako super odradjena plastika i odlican make up…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Pogledajte novi spot Anastacie!

Next Article

Sportista potvrdio: Gej sam!

Related Posts