Hurem: Najbolju piletinu jedem u srpskom restoranu u Berlinu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Meryem želi samo da priča o lepim stvarima, na ružne se više ne osvrće! (foto: Facebook)

Glumica Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem u turskoj hit seriji Sulejman Veličanstveni, u ekskluzivnom intervjuu za dnevni list Blic otkrila je svoje planove za budućnost, svoje viiđenje uloge koja je proslavila, ali i mesto u kome jede najbolju piletinu u Berlinu, gde inače živi.

„Dosta je odmora! Krajem septembra putujem u Emirate, gde ću u prisustvu brojnih novinara iz Evrope, Amerike i drugih delova sveta potpisati ugovor s tamošnjim televizijskim kanalom MBC, koji će u koprodukciji s jednom televizijom iz Turske u Istanbulu snimati novu seriju“, kaže Meryem.

Ponovo ćete biti Hurem?

Završila sam s Hurem! Ovo će biti serija o modernoj ljubavi sa Bosfora i apsolutno nema dodirnih tačaka s tematikom iz serije u kojoj sam tumačila lik sultanije Hurem.

Nedostaje li vam Hurem?

To je definitivno lik koji je bio prekretnica u mom životu! Glumila sam i ranije, kako u Turskoj, tako i u Nemačkoj, ali uspeh tih uloga je bio minoran u odnosu na Hurem. Osećanja su mi još uvek pomešana i verovatno će trebati još vremena da sve dođe na svoje mesto.

U kakvim ste odnosima sa ocem svoje ćerke Lare?

Divno je u Berlinu! Upravo smo se vratile s letovanja, uživale smo na obalama Španije, bile smo i u Maroku, i bilo je fenomenalno, da ne kažem veličanstveno!

Ipak, nećete večno moći da izbegavate odgovore na ovo pitanje.

Dogovorili smo se da tokom ovog razgovora pričamo samo o lepim stvarima.

Kako ste se snašli u ulozi majke?

To je najlepša uloga koju je život mogao da mi podari! Sada ne mogu da zamislim sebe drugačije, samo kao majku. Uživam u svakom mogućem momentu i zahvaljujem se gospodu što mi je podario Laru.

Gde se bolje osećate, u Istanbulu ili Berlinu?

Oba grada su moja. U Turskoj su moji koreni, tamo je jedan deo moje duše, ali u Nemačkoj je moja porodica, ovde su moji prijatelji, tu sam odrasla i jednostavno, moj život je ovde.

U Srbiji ste veoma popularni, idol ste mnogim devojkama i ženama koje vas željno iščekuju. Je li Srbija na mapi zemalja koje želite da obiđete?

Imam jako puno prijatelja iz Srbije ovde u Berlinu, i više puta su mi pričali koliko me ljudi u Srbiji vole. I najbolja piletina u Berlinu može se jesti u jednom srpskom restoranu, a mogu samo da zamislim kakva je hrana tamo. Nadam se da će mi se pružiti prilika da posetim Beograd i Srbiju.

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI