Prati nas

Bizarno

I ovaj poznati glumac je optužen za seksualno zlostavljanje

James Franco ponovo se našao na listi optuženih za seksualno zlostavljanje.

Kako prenose američki mediji, holivudski glumac navodno se nedolično ponašao sa dve bivše sutdentkinje, dok je držao praktičnu nastavu.

Glumac koji je osvojio Zlatni globus navodno je zloupotrebio svoj položaj da bi imao “seksualno nedoličan odnos s nekim studentkinjama”, a ako bi ga odbile davao bi im loše ocene i uskratio bi im pojavljivanje u njegovim filmovima, navodi se u tužbi.

Sarah Tither-Kaplan i Toni Gaal kažu da je Franco pokušao da stvori grupu mladih žena koje bi bile izložene seksualnom iskorišćavanju u ime obrazovanja.

U tužbi, podnetoj na sudu u Los Angelesu, pišu da su se navodne zloupotrebe dogodile u Studiju 4, koji u vlasništvu Franca, otvorenom 2014. godine, a zatvorenom tri godine kasnije.

U tužbi se navodi da su one bile primorane da učestvuju u eksplicitnim scenama seksa, što inače, prema rečima ovih žena, nije standard u filmskoj industriji.

Studentkinje, između ostalog, traže odštetu i uništavanje svih snimaka scena seksa u kojima se pojavljuju. Takođe, zahtevaju od suda da im omogući da se u ovu parnicu uključe i druge žene koje su, prema njihovim navodima, zlostavljane.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top