in

James Franco demantovao da je seksualno zlostavljao glumice

Yahoo

James Franco našao se na listi muškaraca optuženih za seksualno zlostavljanje, nakon što je osvojio Zlatnog globusa za najboljeg glumca u filmu The Disaster Artist.

Komičarka i glumica Sarah Tither-Kaplan optužila ga je za seksualno uznemiravanje, a naljutilo ju je to što se na svečanosti zalagao za jednakost žena i borbu protiv seksualnog zlostavljanja, a sam se, kako tvrde, odvratno odnosi prema kolegicama.

„Sećaš li se kako si mi pre nekoliko nedelja rekao kako moja potpuna golotinja u tvoja dva filma, za 100 dolara po danu, nije izrabljivanje jer sam potpisala ugovor. E, pa vreme tome je isteklo“, napisala je Sarah i prozvala slavnog glumca. Oglasila se i Violet Paley, koja tvrdi da ju je glumac terao na oralni seks, iako su bili u vezi dugo.

Javila se i glumica Aly Sheedy, koja je svoje tvitove brzo obrisala iz nepoznatih razloga.

Franco je u jednoj TV emisiji demantovao sve optužbe. „Nisam video tvitove, ali sam čuo za njih. Prvo, moram da kažem da sam se lepo ophodio prema Aly. Radili smo predstavu u Njujorku i veoma je poštujem. Skinula je tvitove, ne znam zašto ih je napisala. Što se tiče ostalih iznesenih stvari, one apsolutno nisu tačne, ali drago mi je da žene glas koji dugo nisu imale. Ne želim da ih sputavam,“ rekao je on.