in

I zvanično potvrđeno: Jelena Karleuša ponovo u drugom stanju!


U svom intervjuu za „Skandal“ JK je potvrdila da je samo pet meseci posle rođenja prve ćerke Atine, opet u drugom stanju. “O polu ne razmišljamo, važno je da dete bude zdravo! Duško se šali – šta ćemo ako opet bude devojčica? Posle drugog deteta malo ćemo ‘zakočiti’, ipak oboje imamo i karijere”, rekla je JK. Čitajući intervju ne mogu a da ne primetim Jelenin zajedljivi komentar koji je očigledno bio usmeren ka pevačici Seki Aleksić: „Mnogo je bolje da rađam decu nego da nosim čivave!“

Iako nije želela da prizna da je komentar ispaljen ka pevačici sa kojom baš i nije u najboljim odnosima, morala je da prokomentariše još nešto na njen račun. Ovoga puta to je bilo o Sekinim kilogramima: „Ne bih joj preporučila da ostane u drugom stanju. Svako treba da vodi računa o sebi, da pazi kako izgleda jer, kada se javna ličnost zapusti i dopusti da joj se svi smeju, to je stvar nekulture i nepoštovanja publike!“ Ha! Ovo je stvarno nemilosrdno!

Pevačica planira da nastavi sa nastupima do šestog meseca, a trenutno je posvećena brizi oko male Atine, ali i tekućim poslovnim planovima. Snimiće spot za pesmu “Ko ti to baje”, i objaviće kompilaciju najvećih hitova. Još jedan od planova JK je da pre porodiljskog “odsustva”, održi i koncert u Beogradu, najverovatnije u maju u Areni.

izvor: Skandal