Igor X: ‘Tužio sam Minu jer mi ne da da viđam svoju kćerku!’

Igora celog života prati pruča o romskom poreklu (foto: 011vodic)
Ne krije da mu je teško što ne viđa svoju kćerku! (foto: 011vodic)

Pevač i učesnik rijalitija Parovi, Igor X, odlučio je da tuži svoju bivšu ženuMinu Kostić zato što mu ona ne dozvoljava da viđa kćerku Anastasiju, iako je prva odluka bila da on može da viđa svoje dete kad god se dogovore.

“Mini je na kućnu adresu pre nekoliko dana stigla tužba. Igor je naveo da bi mu Mina uvek, kada je bilo ugovoreno da vidi ćerku, govorila da postoje neke važnije stvari koje mora da obavi. Pevač više nije želeo to sve da trpi, jer je veoma vezan za malu Anastasiju i odlučio je da tuži Minu, pa sud neka odluči kada i koliko će moći da viđa svoje dete. Ročište je zakazano za mesec dana, kada će se bivši supružnici ponovo pogledati u oči i konačno rešiti problem”, ispričao je izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Potom se Igor oglasio i untervjuu za Alo i objasnio da su priče o tome da će tužiti svoju ženu istinite i da je ipak bolje da sud odluči o tome kako će i kada viđati svoju mezimicu.

“Priča je tačna. Podneo sam tužbu zbog regulisanja mog prava da viđam dete. Nismo mogli da se dogovorimo oko toga; te nemoj danas, te ajde sutra. Ja sam pokrenuo postupak. Minu je uvredilo što sam je tužio. Tražio sam samo regulisanje starateljstva i vremena koje ću provoditi sa detetom. Imamo problema, sada, da se više ne bismo svađali, rešićemo to na sudu i sve će biti kako treba”, priznao je Igor za Alo.

Pevačica Mina Kostić je prokomentarisala da ne voli što se o tome piše toliko u medijima, budući da je to privatna stvar koju njih dvoje mora da reši.

“Neću da komentarišem ništa, to je naš život i kraj. Niko ne može da se meša u to. Čuj, sada se diže frka oko toga. I da tu ima nešto, to ne sme da se priča, završićemo to papirološki. Nisam mu dozvoljavala da viđa ćerku, kada je hteo da je uzme, dok ide negde sa nekom devojkom. Šta koga zanima to.”

Ovako je reagovala nezadovoljna Mina, koja je, podsećanja radi, već ranije priznala kako ne može da razume zašto se njen bivši suprug eksponirao na takav način u rijalitiju Parovi, stavljajući sebe na prvo mesto, pre njegove kćerke.

Povezane vesti