Igraj sa Karleušom na Ušću!

Jelena Karleuša izašla je iz medijske izolacije u kojoj je bila nekoliko meseci i kreće u kampanju za koncert Viva La Divakoji će se 15. juna održati na beogradskom Ušću!

Pevačicin tim raspisao je konkurs za igrače koji će zajedno sa njom igrati na koncertu, a ukoliko ste dovoljno talentovani, ambiciozni i spremni da učestvujete u najvećem koncertnom spektaklu na ovim prostorima, svoje prijave možete poslati najkasnije do UTORKA 16. APRILA, do 12H, na mail vivaladivaigraci@gmail.com.

Prijava treba da sadrži:
1) Naslov/Subject maila: IGRAČI
2) ime i prezime kandidata
3) kratak opis (koliko imate godina, visina, težina, plesno iskustvo)
Napomena: Potrebno je da budete stariji od 16 godina, da živite na teritoriji Beograda (sa obzirom na to Vas očekuju učestali treninzi) i da posedujete odredjeno plesno iskustvo. 
4) tri fotografije (cela figura, portret i jedna po želji)
5) kontakt telefon

Nepotpun mail smatraće se nevažećim, a kandidati koji budu prošli u uži izbor biće detaljnije obavešteni (putem maila ili telefona) o mestu i vremenu održavanju audicije, najkasnije do srede 17. aprila, do 18H, navedeno je na Jeleninoj fan stranici na Facebooku.

Ono što posebno interesuje pevačicine fanove jeste to da će premijera njenog novog singla Ferrari biti u utorak, 16. aprila u emisiji Ami G Show. Pored promocije singla, Jelena će otkriti i ekskluzivne detalje vezano za koncert koji priprema.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top